I Seminari SHINOBI TONKI el proper 13 d'Agost 2016 - Club Arquers Esclanyà
335
single,single-post,postid-335,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

I Seminari SHINOBI TONKI el proper 13 d’Agost 2016

I Seminari SHINOBI TONKI el proper 13 d’Agost 2016

Benvolguts amics!! Us fem saber que per el proper 13 d’agost estem organitzant un seminari una mica diferent al que estem acostumats. El seminari es denomina Shinobi Tonki. I el tema d’aquest seminari serà una breu introducció a les arts marcials tradicionals japoneses.
En primer lloc hi haurà una breu explicació històrica sobre el Budo. Després es realitzarà un petit escalfament per aquells que vulguin provar les tècniques que posteriorment s’ensenyaran.
Un cop acabats els escalfaments es farà l’ introducció de Bo Shuriken i Teppan Nague Jutsu (llançament d’estrelles ninja). Un cop vist aquest apartat es passarà a fer una introducció a l’espasa Japonesa més coneguda com a Katana. Tan per una activitat com per l’altra es repartirà material per als que vinguin puguin provar-ho (Shuriken i espases de fusta).
Al migdia a les dos farem una pausa per a dinar, el preu del seminari amb dinar inclòs és de 45 euros, sense dinar 35. Demanem siusplau que confirmeu abans del dia 11 d’agost fent el pertinent ingres al numero de compte que a final d’aquest post indicarem.
A la tarda farem una petita introducció per a tots aquells que vulguin practicar el tir amb arc.
Per acabar es realitzarà una exhibició d’arts marcials (Ninjutsu)
Nº de compte: 2100 0050 2202 0057 75 13 La Caixa
Envieu confirmació d’ingrés a info@clubarquersesclanya.org
US HI ESPEREM A TOTS I A TOTES!!!

 

shonobi tonki2