CANVI LLOC 3ª TIRADA DE LA LLIGA CATALANA DE CAMP - 5 Març - Club Arquers Esclanyà
368
single,single-post,postid-368,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

CANVI LLOC 3ª TIRADA DE LA LLIGA CATALANA DE CAMP – 5 Març

CANVI LLOC 3ª TIRADA DE LA LLIGA CATALANA DE CAMP – 5 Març

CANVI DE LLOC DE CELEBRACIÓ DE LA 3ª TIRADA DE LA LLIGA CATALANA DE CAMP

Benvolguts/des arquers/es:
Per circumstàncies logístiques alienes al Club Esportiu Mataró i al Comitè Català de Camp, ens veiem obligats a traslladar la 3a jornada de la lliga catalana de camp del 5 de març, a les instal·lacions de Cal Companyó del Club Arquers Brocà (Guardiola de Berguedà). Aquestes instal·lacions són les mateixes en les quals es disputarà la 4a i darrera jornada, però també són les que ofereixen més garanties de muntar dos circuits diferents per afrontar les dues jornades amb igualtat de condicions.

En primer lloc, des del Comitè de Camp, volem agrair profundament a tots els components del Club Arquers de Brocà, ja que som molt conscients de la feina i desgast que suposa el fet d’organitzat ambdues competicions, com del poc temps que disposen per organitzar-les. Així mateix també som conscients que gràcies a ells es poden disputar totes les jornades de lliga tal com s’havien programat.

D’altra banda, i també des de el comitè, demanar disculpes a tots els arquers per les molèsties ocasionades pel desgavell de calendari i els canvis d’última hora, i només garantir que de cara a la temporada vinent, es procurarà tenir una planificació molt més acurada.

Esperant poder gaudir de la vostra presència en la recta final de la lliga 2017, ens posem en la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir en el mail scebrian@fcta.cat, o al tel: 645172977

Atentament.
P.D. S’enviarà properament nova circular amb nou formulari.

Adjuntem també abaix comunicació del TIR ESPORTIU MATARÓ

Federació Catalana de Tir Amb Arc

Sergi Cebrián

President del Comitè Català de Tir de Camp

Rambla Guiúscoa, 23-25, 2E

info@fcta.cat

Tel. 93 308 02 65

 

 

3ª TIRADA LLIGA CATALANA DE CAMP GUARDIOLA DE BERGUEDÀ, 5 MARÇ 2017

LLOC I DATA DE CELEBRACIÓ:

3a TIRADA DE LA LLIGA CATALANA DE TIR DE CAMP el 5 març de 2017, organitzat pel CLUB ARQUERS DE BROCÀ. A les instal·lacions del Club, a Guardiola de Berguedà (Barcelona):

CAL COMPANYÓ : Coordenades: 41º14’38’’N / 1º53’49’’E

Situació

HORARI:

8.30 Concentració d’arquers, escalfaments i revisió de material.

9.30 Inici de la competició.

INSCRIPCIONS:

Es faran per rigorós ordre d’arribada. És obligatori tenir la llicència d’arquer en vigor.

Imprescindible realitzar ingrés bancari (especificant el nom del participant i la referència CAMP). Conservar el comprovant de pagament i portar-lo el dia de la competició, ja que podrà ser requerit per l’organització. Dades bancàries del club:

CLUB ARQUERS BROCA: “Caixabank” ES84 2100 0430 2402 0006 1296

Enviar per e-mail comprovant de pagament a: arquersdebroca@gmail.com

Inscripció online :

Inscripció online

El termini d’inscripció finalitzarà el 2 març a les 14 h. El club es reserva el dret de tancar les inscripcions en el moment en que les places disponibles quedin cobertes.

Telèfon de contacte: 607 874 698 Joan

PREU INSCRIPCIÓ: 15€- Sènior, Veterans i Novells.

Com a aportació del Club organitzador en aquesta ocasió sense càrrec inscripció pels Cadet, Infantil, Aleví Benjamí i Esquirol.

Descarregar pdf

Club arquers Esclanyà