Sobre Nosaltres - Club Arquers Esclanyà
143
page,page-id-143,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Sobre Nosaltres

Sobre el Club d’Arquers d’Esclanyà

Des d’aqui pots trobar el reglament intern del club i els nostres estatuts:

Estatuts

Reglament

Club d’aficionats al tir amb arc, hem fundat el Club d’Arquers d’Esclanyà.
Hem creat un camp de tir amb arc a l’antic camp de futbol d’Esclanyà, cedit per l’Ajuntament de Begur.

 

La instal.lació té 90 metres de llarg, pot aplegar un total de 40 dianes fixes i hi poden tirar al mateix temps 160 arquers. Aquest és el camp de tir amb arc més gran de l’Estat Espanyol, on acollirem diferents competicions al llarg de l’any com la Lliga Catalana o bé el Campionat de Catalunya de tir amb arc.

 

Es va inaugurar el 20 i 21 de Novembre de 2010 i varem comptar amb els millors arquers catalans, varem gaudir de la seva exhibició i destresa amb l’arc, també amb la presència de l’entrenador Myunkwon Park (Corea), l’assistència de la Federació Catalana del Tir amb Arc, el sr. Alcalde de Begur Joan Català i el nostre patrocinador president d’Immo-gest el sr. Jordi Cuxart.
Vine aprendre les tècniques d’aquest esport olímpic, per més informació contacta amb nosaltres.
Vols fer-te soci?

 El Club Arquers Esclanyà és un club dedicat a la pràctica del tir amb arc a l’aire lliure en les modalitats d’arc tradicional, nu, olímpic o compost.

Ens dediquem al foment de l’esport ja sigui per a lleure o per a competició i volem tenir una especial dedicació a l’esport de base.