Sobre Nosaltres - Club Arquers Esclanyà
143
page,page-id-143,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Sobre Nosaltres

Sobre el Club d’Arquers d’Esclanyà

Des d’aqui pots trobar el reglament intern del club i els nostres estatuts:

Estatuts

Reglament

Fundat el 2010, el Club Arquers Esclanyà ocupa un espai cedit per l’Ajuntament de Begur.

La instal.lació té 90 metres de llarg, pot aplegar un total de 40 dianes fixes i hi poden tirar al mateix temps 160 arquers. Aquest és el camp de tir amb arc més gran de l’Estat Espanyol.


Orientat exactament de sud a nord, el camp permet tirar sense tenir mai el sol de cara.
Al camp s’hi pot practicar el tir amb arc en totes les seves modalitats, ja sigui en les diverses varietats d’arc olímpic, compost o tradicional


El Club també disposa d’una sala on poder practicar el tir indoor.


El Club Arquers Esclanya, orientat tant al tir amb arc com a esport de lleure com al tir de competició, ofereix la possibilitat de seguir cursos individuals o col·lectius d’iniciació i perfeccionament a càrrec de tècnics diplomats.

El Club també ofereix als socis i sòcies consell i assessorament sobre reparació i manteniment de l’arc.
Vinculada al Club, del qual depèn, l’Escola de Tir amb Arc del Baix Empordà, amb la intenció de fomentar l’esport de base, ofereix a nens i nenes en edat escolar cursos en grup d’iniciació i millora del tir.

Vols fer-te’n soci?


Vols conèixer el club i el camp i venir un dia individualment o en família a tenir un primer contacte amb aquest antic esport que harmonitza el cos amb la ment?


Envia un e-mail o truca al telèfon 646 244 988